به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ روز پنجشنبه، اول مرداد، به وقت محلی در گفتوگو با تارنمای آکسیوس در ادامه لفاظیها و تهدیداتش گفت: من در حال بررسی یک حمله گسترده هستم؛ بزرگتر از هر حملهای که تاکنون انجام دادهایم. به تصمیمگیری نزدیک شدهام. ما برای انجام آن کاملا آماده هستیم.
رئیسجمهور آمریکا در عین حال اذعان کرد که چنین تصمیمی پیامدهایی خواهد داشت و تاکید کرد که هنوز تصمیم نهایی را نگرفته است.
وی در این مصاحبه هیچ ضربالاجلی برای تصمیمگیری اعلام نکرد.
تارنمای اکسیوس به نقل از ۲ مقام دیگر آمریکایی گفت که هنوز هیچ تصمیمی گرفته نشده و هیچ دستور جدیدی به ارتش داده نشده است.
ترامپ درباره رژیم اسرائیل و شریک جنایات خود نیز عنوان کرد: اگر از آنها بخواهم، ظرف ۲ دقیقه به این عملیات ملحق خواهند شد، اما ما برای آغاز یک عملیات جدید علیه ایران به هیچکس نیاز نداریم.
وی با اشاره به پاسخ و دفاع ایران گفت که پیوستن اسرائیل به این حملات پیامدهایی خواهد داشت.
رئیسجمهور آمریکا در عین حال تاکید کرد: ایرانیها میخواهند مذاکره کنند، اما در حال حاضر آماده توافق نیستند.
منبع: ایرنا